top of page
Logo_2020.png
this is mi.png

Van kleins af aan heb ik al een passie voor fotografie. Mijn vader was mijn inspiratiebron en gaf mij al op jonge leeftijd mijn eerste (wegwerp) camera in handen. Hij heeft mij geïnspireerd om de wereld te bekijken door de lens van de camera. Dat deed ik later uiteraard liever door zijn camera :-)

 

Mijn studie en later mijn carriére hebben mij een andere kant opgebracht. Na eerst actief te zijn geweest in de toerisme-branche ben ik later als projectmanager in de online marketing terechtgekomen. Opvallend is, dat welke carrièrestap ik ook zette, ik het creatieve en de fotografie nooit heb kunnen loslaten.

 

Door de jaren heen hoorde ik regelmatig: "wat een mooie foto's maak jij ". Het bleef maar kriebelen en toen de kans zich voordeed om een bruiloft te fotograferen heb ik die met beide handen aangepakt. Hierdoor is het balletje gaan rollen en heb ik uiteindelijk  de stoute schoenen aangetrokken en besloten mij voor 100% te gaan richten op fotografie.

Mijn hart ligt bij portretfotografie. Ik geniet van pure en spontane foto's met mooie natuurlijke belichting.

 

Wil jij ook foto's gemaakt door Mi? Neem dan een kijkje op deze website of stuur mij een mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Ik zie je graag verschijnen voor mijn lens!

 

Liefs

Miranda 

 Boeken

ter inspiratie

Retro camera

van mijn vader geweest

wat klanten zeggen.jpg

NLO

Al geruime tijd maken wij als bedrijf gebruik van PictureMi.

PictureMi biedt ons creatieve oplossingen en zorgt er voor dat iedereen met plezier zijn/haar zakelijke foto gebruikt. Dit jaar hadden wij wensen voor een nieuwe invalshoek voor onze foto’s en PictureMi heeft dit fantastisch opgepakt waardoor wij een blijvende, zeer tevreden klant zijn. Verder is Miranda erg plezierig en toegankelijk, mensen zijn snel op hun gemak wat van de foto afstraalt.

Flink - Jorry van Someren

We hadden mooie nieuwe foto’s nodig van ons team en ons bedrijf om onder andere te gebruiken op onze nieuwe website en in de bedrijfspresentatie. We hebben dat samen met Miranda voorbereid en daarna heeft ze in één dag de hele shoot gedraaid. En het resultaat was zelfs nog beter dan we hadden verwacht. En niet onbelangrijk; met een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

Veerhaven Capital Partners - Chris Oudshoorn

Onze ervaringen met PictureMi zijn erg goed. Miranda is technisch erg vaardig, geeft goede tips en heeft oog voor het op het juiste moment vastleggen van mensen en momenten. Waar verschillende andere fotografen moeite hadden met het eenduidig en professioneel vastleggen van ons team is Miranda dat in een ochtend gelukt. We zijn erg blij met de manier van samenwerken en het resultaat!

Annette Westendorp

Miranda weet iedereen op zijn gemak te stellen en zorgt voor een ontspannen sfeer. Er wordt veel gelachen tijdens de shoot en ze kiest goed de momenten om de juiste opname te maken. Ze kan heel goed met kinderen omgaan; zowel met de jonge als de wat oudere. Dat zorgt voor prachtige ontspannen foto’s.Ik heb nu drie keer een shoot met haar gedaan, twee familie shoots en een zakelijke, en ik ben enthousiast over alle resultaten.

Elastik - Sander Rosenbrand

Voor het ontwerp en bouw van een e-commerce website hebben we foto’s laten maken door Miranda. De manier waarop ze met de modellen werkt is zeer professioneel en de opgeleverde foto's zijn fantastisch.

Miranda is een absolute professional!

Register Belastingadviseurs - Linda Bekink

PictureMi is nu ruim anderhalf jaar aan onze organisatie verbonden. Zij maakt zowel portretfoto’s van onze medewerkers als foto’s van onze leden met hun ondernemers op locatie. Miranda is creatief en denkt altijd mee en probeert de persoon voor de camera op zijn/haar gemak te stellen waardoor iedereen er altijd op z’n voordeligst op staat. Het ziet er altijd natuurlijk en professioneel uit.

Carlien Bos

Miranda heb ik leren kennen als een kundige, enthousiaste fotograaf die oog heeft voor detail. Of ze nu zakelijke portretfoto's maakt of buiten met onze kinderen

aan de slag is: de resultaten zijn verbluffend en sprekend! 

Ewoud & Simone

Wij hadden Miranda ingeschakeld voor een verlovingsshoot in de sneeuw! Nadat zij hele mooie foto’s had geschoten, was het ook niet heel moeilijk om een fotograaf te vinden voor onze bruiloft! Samen met Jolanda heeft zij onze dag gefotografeerd met perfecte resultaten. Mooie lichte foto’s, een goede band met ons en de gasten, meedenken over foto locaties en vooral ons op ons gemak stellen. Al deze elementen zorgden ervoor dat wij een topdag hebben beleefd en nog vaak in ons mooie trouwalbum kijken.

Mondzorgplus -
Daphne Drolinga

MondzorgPlus werkt al ruim vier jaar samen met PictureMi Photography. Op onze website geven wij onze medewerkers graag een gezicht. Wij zijn een landelijke organisatie, dus onze medewerkers werken door heel Nederland. Wij vragen Miranda om een profielfoto op locatie te maken. Dit vergt soms veel tijd, flexibiliteit en eigen initiatief. Miranda is een prettige fotograaf die mensen op hun gemak stelt, waardoor de foto altijd vlot gemaakt is. Tevens heeft zij oog voor detail. De samenwerking met Miranda is erg prettig en hopen wij nog lange tijd met haar voort te zetten.

Online Business Media - Robert

Een bijzondere sociale fotografe met oog voor detail. De begeleiding in fotografie heeft ons geholpen op de juiste manier de klanten op de gevoelige plaat te leggen.

Marcel van den Bosch

Of het nu gaat om LinkedIn profielfoto’s, familie portretten of foto’s van de kinderen, bij Miranda kan je voor alles terecht. Ze is erg creatief en met haar ervaring zorgt ze altijd voor een mooi resultaat. Tijdens de laatste shoot heeft ze kinderen de hele tijd weten te boeien en mede daardoor hebben we nu fantastische foto’s!”

HOPE TO SEE YOU SOON

in front of my camera

Contact

Success! Message received.

Miranda Becker Hoff
bottom of page