About Mi(randa)

Van kleins af aan heb ik al een passie voor fotografie. Mijn vader was mijn inspiratiebron en gaf mij al op jonge leeftijd mijn eerste (wegwerp)camera in handen. Hij heeft mij geinspireerd om de wereld te bekijken door de lens van de camera. Dat deed ik later uiteraard liever door zijn camera :-)

 

Mijn studie en later mijn carriére hebben mij een andere kant op gebracht. Na eerst actief te zijn geweest in de toerisme-branche ben ik later als project manager in de online marketing terecht gekomen. Het opvallende was dat welke carriérestap ik ook zette, het creatieve en de fotografie heb ik nooit los kunnen laten.

 

Door de jaren heen hoorde ik regelmatig: " wat een mooie foto's maak jij ". Het bleef maar kriebelen en toen de kans zich voordeed om een bruiloft te fotograferen heb ik die met beide handen aangepakt. Hierdoor is het balletje gaan rollen en heb ik uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en besloten mij voor 100% te gaan richten op fotografie. Zonder opleiding? Ja zonder opleiding! Dat fotografen oog heb ik en leren doe ik nog elke dag. Dat doe ik door het gewoon te doen. En dat voelt goed!

Mijn hart ligt bij portret fotografie. Ik geniet van pure en spontane foto's met mooie en zachte belichting.

 

Wil jij ook foto's gemaakt door Mi? Neem dan een kijkje op deze website of stuur mij een mail voor vrijblijvend meer informatie of een offerte.

 

Ik zie je graag verschijnen voor mijn lens!

 

Groetjes

Miranda 

 

 

 

 

 

@ 2016 by Miranda Becker Hoff

PictureMi photography | Leidschendam-Voorburg | picturemiphotography@gmail.com06.51926522

  • Facebook Basic
  • Instagram Basic
  • Pinterest Basic